The Hotel Milano Scala,,it,first zero emission hotel in Milan,,it,confirms its eco-vocation and chooses a new gastronomic proposal "Healthy,,it,Green”,,en,entrusting to Fede Group,,it,catering management,,it,that in an original formula,,it,combines creativity,,it,quality and,,it,green food,,en,for a healthy and balanced alternative,,it,Every day an inviting "green corner" offers a wide selection of vegetables,,it,fresh vegetables and ingredients to compose your ideal salad,,it,A wide range of natural products from selected producers,,it,In respect,,it,where possible,,it,of zero km,,it,give life to different combinations for a healthy and innovative lunch or dinner to be enjoyed at the Primadonna bar or La Traviata restaurant,,it,The "baguette of the day",,it, primo hotel a emissioni zero di Milano, conferma la propria vocazione eco e sceglie una nuova proposta gastronomica “Healthy & Green”, affidando a Fede Group la gestione della ristorazione, che in un’originale formula, combina creatività, color, qualità e green food per un’alternativa sana ed equilibrata.
Ogni giorno un invitante “green corner” propone un’ampia scelta di ortaggi, verdure e ingredienti freschissimi per comporre la propria insalata ideale. Un vasto assortimento di prodotti naturali provenienti da produttori selezionati (nel rispetto – ove possibile – del km zero) danno vita a diverse combinazioni per un pranzo o una cena salutari e innovativi da gustare al bar Primadonna o al ristorante La Traviata. La “baguette del giorno”, the "green burger" and the "fitness proposal" enrich the new gastronomic offer of the Hotel,,it,Do not miss the nutritionist aspect with the "7 Power Plates for,,it,days”,,en,or seven unique dishes,,it,green and balanced, developed thanks to the supervision of the nutritionist biologist Anna Villarini,,it,The new offer of,,it,Hotel Milano Scala also moves outdoors and rises up to the eighth floor,,it,to become an aperitif on the panoramic terrace of the hotel,,it,Food,,it,relaxation and well-being combine in this way in an original cocktail that transform the Milanese aperitif into a unique experience with a 360 ° view of the historic city center,,it,HOTEL MILANO SCALA CHOOSE A GREENSCENARIO RESTAURANT,,it. Non manca l’aspetto nutrizionista con i “7 Power Plates for 7 days”, ovvero sette piatti unici, full, verdi ed equilibrati messi a punto grazie alla supervisione della biologa nutrizionista Anna Villarini.
La nuova offerta di green food dell’Hotel Milano Scala si sposta anche all’aperto e sale fino all’ottavo piano, per diventare un aperitivo sulla terrazza panoramica dell’hotel. Cibo, music, relax e benessere si combinano in così in un cocktail originale che trasformano l’aperitivo milanese in un’esperienza unica con vista a 360° sul centro storico della città.
Leave a Reply